Suomen vahvimmat Platina 2015–2020 Tomitec Oy

Valaisinratkaisut
avaimet käteen -periaatteella

Tomitec Oy tarjoaa valaistusratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Teemme asiakkaille valaistussuunnitelmat tarpeiden mukaan ja asennamme tuotteet käyttövalmiiksi. Tarjoamme rahoituksen koko projektille, jolloin investoinnin takaisinmaksu tapahtuu syntyvällä sähkönsäästöllä.

Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu tehdään Dialux-ohjelmalla halutun valaistustason pohjalta. Tarvitsemme vain valaistavan kohteen mittatiedot – pohjakuvan ja kattokorkeuden.

Saneerauskohteissa voimme suunnitella vanhan valaisimen tilalle korvaavan led-tuotteen, joka pitää valontuoton ennallaan. Tarvittaessa vsitä voidaan kasvattaa valitsemalla eri valontuoton (lumen) valaisimia.

Valaisinvalmistus ja -modifiointi

Valmistamme Lahden toimipisteessä valaisimia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Yhteistyökumppanimme toimittavat osat ja tarvikkeet niiltä osin kun emme niitä pysty itse valmistamaan. Maalaamme runkovärejä halutulla värillä sekä modifoimme valaisimen kelvin-arvon halutun mukaiseksi.

Meiltä löytyy tarvittavat välineet valolähteen tehon, lumen-arvon, kelvin-arvon, tehokertoimen ja välkkymisen mittaamiseen sekä Megger-laitetesteri.

Valaisin- ja sähköasennukset

Toteutamme yhteistyökumppaniemme avulla sähkö- ja valaisinasennuksia niin pienempien kuin isompienkin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat palvelut aina omakotitalojen sähköistyksistä isojen hallien valaistuksien ohjauksiin ja saneerauksiin saakka. Meillä on sähköpätevyys 2 (S2) -oikeudet.

Lasermerkkaus

Yksilöimme lasermerkkauskoneella led-tuotteita ja merkkaamme myös asiakkaiden logot ja koodit. Teemme myös alihankintana asiakkaan tarvitsevat merkit ja tekstit eri materiaaleihin – ruostumattomaan teräkseen, alumiiniin, muoviin, kumiin ja nahkaan.